|  | 

دسته‌بندی نشده

توئیت مراقب امتحان : از دختر دانش‌آموز گوشی گرفتیم، همه جواب‌ها را برایش می‌فرستادند!

img-responsive

تقلب در امتحان

مراقب امتحان در توئیت خود نوشته است: «تو حوزه امتحان نهایی دوازدهم از یه دختری گوشی گرفتیم دکورز و جالبیش این بود که پیام‌هاش رو چک کردیم، همه امتحان‌های قبلی هم جواب‌ها رو ساعت ۸ صبح از یه شماره ثابت واسش می‌فرستادن!»

بر اساس توضیحات این مراقب، پس از کشف گوشی و بررسی پیام‌ها، مشخص شده است که دانش‌آموز مورد نظر در تمام امتحانات قبلی نیز به همین روش، پاسخ سوالات را از یک شماره ثابت دریافت می‌کرده است. این موضوع بلافاصله صورت‌جلسه شده و گوشی دانش‌آموز نیز ضبط گردیده است.

مراقب در ادامه توئیت خود اعلام کرده است که تمام نمرات این دانش‌آموز در امتحانات نهایی، صفر محاسبه خواهد شد و پرونده برای بررسی بیشتر به واحد نظارت آموزش و پرورش ارجاع داده شده است.

این توئیت با واکنش گسترده کاربران در شبکه ایکس مواجه شده و بسیاری از معلمان و فعالان حوزه آموزش، از روش‌های مقابله با تقلب در امتحانات و لزوم نظارت دقیق‌تر بر فرآیند برگزاری آزمون‌ها سخن گفته‌اند.

توئیت مراقب امتحان : از دختر دانش‌آموز گوشی گرفتیم، همه جواب‌ها را برایش می‌فرستادند!

این ماجرا نشان می‌دهد که شیوه‌های جدید ارتباطی تا چه حد می‌توانند در روند برگزاری امتحانات نقش داشته باشند. بررسی پیام‌ها حاکی از آن بوده که ارسال پاسخ‌ها به‌صورت منظم و در ساعت مشخص انجام می‌شده و این موضوع توجه مسئولان حوزه امتحانی را به خود جلب کرده است. پس از ثبت گزارش، روند قانونی پیگیری آغاز شده و مستندات مربوطه برای بررسی دقیق‌تر به مراجع مربوطه ارسال شده است. این پرونده اکنون در دست بررسی قرار دارد تا ابعاد مختلف آن مشخص شود.
این موضوع همچنین نشان می‌دهد که بررسی‌های دقیق در محل برگزاری آزمون می‌تواند به کشف موارد پنهان کمک کند. مسئولان حوزه‌های امتحانی تأکید دارند که ثبت و مستندسازی چنین اتفاقاتی، به تصمیم‌گیری دقیق‌تر در مراحل بعدی کمک می‌کند و روند رسیدگی را شفاف‌تر و منظم‌تر پیش می‌برد.

%d8%aa%d9%88%d8%a6%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%b1%d8%a7%d9%82%d8%a8-%d8%a7%d9%85%d8%aa%d8%ad%d8%a7%d9%86-%d8%a7%d8%b2-%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2

ABOUT THE AUTHOR